Sm kval

Hej är hemma från en lång dag med lagt, har haft sjukt roligt med det underbara laget :D
Första matchen mot Hovsa/lillån, gick bra matchen sluta 3-1 gjorde det andra målet men han inte spela längre en första perioden förens jag ramlar trampar snett och stuckar foten :( så då va Sm kval färdigt spelat för mig. Eftersom vi vann första och det tredje laget (kommer nt ihåg vad dom heter) vann över lillån med 10-1 så måste vi vinna över dom för att ta oss vidare i SM, tuft men inte omöjligt. Men OMG hur spelar dom..? hur fult som helst, det kommer låta som en klycha men de va farligt på plan, Sanna fick en smäl på näsan så bloder ran ur näsan och munen :( Natta knäckte ryggn när hon flög över kanten Arazus fäldes och gjorde illa knät och Fanny vart tacklad så hon bröt ihop, och domaren..? gör inget så klart DET ÄR DERAS JOBB ATT SE TILL ATT SPELMILJÖM ÄR OFARLIG! men nej nej dom för forsätta med vad dom gör.
 Jaja matchen slut 2-0 till dom och vi är ute ur Sm men vi har lärt oss att hålla ihop och spela innebandy mot både bra lag och fult spel.
Så dagen sluta med 5 skadade och en vinns en förlust, tårar skart och en massa erfarenhet  som vi tar med till nästa match :D


Älskar er (L)




Bilden är från när vi vann DM finalen föra året


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0