2012

Gott nytt år!

Snart är det 2012 detta ä4r några saker som vi längtar till

Emma: STUDENTBALEN & STUDENTE!!!

Ida: Fylla 15 & sommarlovet

Hoppas att ni har en bra nyårsafton och ett supper bra år :D


god jul

god jul! hoppas att ni har en bra julafton:)  just nu hos farmor och farfar och äter mat och skall strax kolla på kalle anka och hans vänner:)
och om en stund blir de att öppna julklapparna och sedan blir de att åka ner till mormor och morfar:) förr att träffa alla där nere:)

pöööss

god jul

god jul! hoppas att ni alla får en jätte bra jul;) idag e man hos farmor och farfar och om några timmar åker man ner till mormor och morfar för att fira jul:)




om några timmar ska man träffa ida:) ja och resten av familjen men först skall man fira jul med farmor, farfar, pappa och ak;)
pöööss


Fredag

Ja nu har man varit hemma hos mormor och morfar i en dag.
Har inte gjort så mycket, varit ute i skogen och läst. Hoppas att böker jag tog med räcker. Tog med 4 men har redan läst ut en :/
Ikväll blir det att ta det lungt och titta på Vampire diaries :D
Nej nu ska jah gå och äta herrå.


god morgon

god morgon alla där ute:) blev tyvärr inte att äka till farmor och farfar idag men ja åker till som i morgon på JULAFTON!!! så just nu håller ja på att packa om alla mina saker eftersom ja inte åker upp till farmor idag så behöver ja ju inte ha med massa extra kläder:) så dom kläderna hänger med ner till mormor och morfar:) har även hunnit äta frukost/lunch, slå in ett av dom sista julklapparna (kommer nog behöva hjälpa pappa dock) och även funderat på va mamma skulle kunna ha på sig under julhelgen:)  och nu blir de att kolla på rallybrudar:)
pöööss

1 dag kvar!

en dag kvar till julafton:)  hoppas att ni alla får en bra jul helg och att ni får massor av fina julklappar:)

pöööss


god natt

god natt... nä nu säger jag god natt... har redan typ sovit i två timmar men nublir de att sova längre:)
pöööss

funderar på...

hahaha ligger hemma hos mamma och kollar på big bang theory och funderar på att snabbt springa över till netto för att handla mig något sött... men vet dock inte ritigt ännu:)
fick en shock när ja kollade in mitt ungdomskonto på swedbank idag (trodde ja skulle ha 4,95 kronor) men när ja kollade in så fanns de 2004,95 kronor på kontot:) men dom pengarna skall vara kvar tills ja och ida ska shoppa runt på mellan dagarna:) men har 500 i min plånbok så nu innan klockan blir sju ska ja hunnit tillbaka hem;)

nä nu drar jag:)
pöööss

tomten är far till alla barnen!!!

en av dom roligaste svenska filmerna vid juletid;)
hoppas att man kommer iväg till farmor och farfar i morgon:) sedan på lördag träffar man ida och resten av familjen :)

pöööss

hemma + packa + läsa tidningar + dricka the + youtube + julkalender pelle svanslös = inget gjort

hemma hos mamma + försöker packa de sista + läsa lite tidningar + försöka få i mig lite the + kollar runt på youtube + även att kolla lite på pele svanslös (julkalendern) = att jag inte får något gjort!!!
jo jag hunnit haft lite av en spa dag= rakat benen + under armarna och lite mer:) och nu ligger ja i soffan igen:) men nu måste ja fan börja att röra på mig även om jag har 39,5 graders feber.... men jaja nu måste ja upp!!
pöööss


fortfarande dårlig...

har fortfarande feber så om den inte har gått ner under dagen så blir de tyvärr inte att åka till farmor och farfar idag eftersom ja inte vill smitta dom två... känns ju inte jätte bra att bli sjuk just innan julafton... nä nu blir de att göra sig en stor kopp kaffe elr en riktigt stor kopp the... hoppas att ni får en bra torsdag?!
pöööss

God morgon

Hej!
Trodde inte att jag skulle orka upp idag, satt uppe till halv ett och kolla på Vapire Daires gammla avsnitt, har börjat kolla igenom alla ansnitt.
Kan knappt hålla mig vaken nu på morgonen.
Ska åka iväg någon gång under förmidagen :D ås det blir väll att packa klart och komma på vad jag har glömt bort.


2 dagar och julavslutning

2 dagar kvar till julafton;) och idag har vi julavslutning i skolan... fast vi kollade upp med våra lärare i tisdags så vi behövde inte komma idag eftersom vi hade en liten julavslutning igår medettorna, tvåorna och vi som går i trean på handel:)
och om några timmar blir de att åka till farmor och farfar för att ha det roligt med dom:)

måste även slå in dom sista julklapparna;) ja jag e inte lika sen som pappa han har dom senaste åren köpt dom mesta julklapparna den 23 december:)
pöööss

god natt

god natt hoppas att ni har haft en bra onsdag nu blir de att fixa sig för sängen för att sedan kolla lite på tv och sedan sova för min del... i morgon blir de att fortsätta packa mina grejer och om jag mår bättre så åker jag till farmor och farfar men vi får se hur de blir...
pöööss

dagens klädsel + packning

dagens klädsel + min packning så här långt:)
   
den lila väskan e den ja och mamma ska dela på (större än vad den ser ut att vara) svarta väskan ska med till farmor och farfar och sedan ska med till mormor och morfar. I Acne påsen ligger de just nu två par skor;)
 har typ grymt ont i huvudet eftersom ja börjar att få feber... (min näsa och händer va som isbittar tidigare idag:s)

pöööss


Sista träningen, för i år

Hej, han kommit hem och börjar packa, ska ju åka till mormor och morfar imorgon, ska som vanligt fira julen där, undra hur det skulle vara att fira den hemma ? ;) Träningen gick bra, spelade över en timme då vi mötte
P98 orna i en tränings match, hade supper kul men förlora med 6-3 haha, vi tar dom näste gånger ;D elr?
Han som sagt börjar packa men kommer inte så långt, har mycket kläder kvar i tvätten så får ta det i sista sekund imorgon :D
Hade näste glömt det, fick Jul lov idag från skolan, så skönt Gud vad jag har längtat.
Åkte hem till Niclas efter skolan och var där en stund, fick en Julklapp så sött ;)


Har lite bilder från praon i Måndags och Tisdags








lämnat dator, hemma, packa...

lämnat min lilla vuta dator till jennie eftersom hennes inte funkar längre och hennes dotter har med sin dator till hennes pappa:) men nu håller ja på att packa eftersom de förhoppnings viss blir att åka till farmor och farfar morgon... och eftersom ja inte ska behöva ha med em grymt stor väska till farmor och farfar, så tar jag med en liten väska till dom och så delar ja och mamma på en stor väska när hon åker ner till mormor och morfar (slipper jag gå och bära på den:P) den väskan stannar ju kavr hos mormor och morfar när mamma åker hem på annandagen eftersom ja stannar kvar för att få lite tid med ida och hennes bror victor:)
pöööss

tja!

tja! sitter in skolan och har filosofi och sedan har man håltimma och efter de blir de att ha natur en liten stund sedan ska man bege sig till handelshuset för att ''mingla'' och sedan kolla på film... fattar inte riktigt hur vi ska vara tre klasser i ett klassrum?!? eftersom vi tidigare bara har tyrckt in två klasser i ett klassrum och då satt våran klass som då gick i tvåan på bänkarna och dom som gick i ettan på stolarna!
nä nu ska ja jobba vidare med fördjupnings arbete
pöööss

god morgon

god morgon! skall strax gå från mammas lägenhet ner till busshålplatsen för att ta bussen till skolan... dagens klädsel blev blåa jeans, svart långärmad tröja och svarta mcboots:)
pöööss

god natt!

god natt! hoppas att ni har haft en bra tisdag? blev inget liseberg idag utan att åka och handla med mamma och sedan slå in julklappar med mamma:) nu blir de att kolla lite på film och sedan ska ja sova!
för i morgon har mna filosofi på morgonen och sedan har man håltimma tills naturen börjar och efter de blir de att ha ''julmys'' med ettorna, tvåorna och med oss treor (alla handels elever) med lite ''mingel'' och sedan blir de film och efter de får vi jullov (inte egentligen men vi får ingen frånvaro på torsdag eftersom vi bara ska sitta i café och snacka lite.. tar längre tid att åka till skolan än va vi kommer att vara där!!!)
nä nu säger ja god nat;*
pöööss

slagit in julklappar:)

eftersom vi fick sluta tidigare idag:) så nu när ja kom hem till mamma så fick ja känsla att jag har verkligen inte her någon dag att göra de mer än idag för i morgon blir de att packa mina saker som ja ska ha med mig under julen... så nu har jag slagit in dom tre som finns här just nu;) hoppas att ni har en bra tisdag snart blir de att åka ner till mammas jobb för att sedan åka med henne till liseberg för att träffa vicktoria och trollet;)
pöööss

sista prao dagen

Han inte blogga igår för att jag praoa till fyra och sen fickjag skynda mig för att hinna till träningen men små tjejerna kvart  över fyra. kom lite sent men det gjorde inget. Var sten död när jag kom hem sen, somna på en gång. Idag så var det att vara på biblan och praoa igen, har hjälp Sofi men kumlas bokblogg idag, skrev ett litet inlägg omen bok jag har läst. Sen har jag väll stält upp böker. Ska gå på lunch nu bloggar sen :)

st tradian's



har kollat båda filmerna typ tre gånger var idag;)
pöööss


19 december = PANIK!!!

vaknade när min telefon fick damp i morse! den ville verkligen inte stänga av ljudet på alarmet... så till slut stängde ja av mobilen för att få de lite tyst... och somnade sedan om och vaknade fem minuter innan min första lektion började!!! sprang runt i hela lägenheten men var vid busshålplatsen tio (fem minuter efter ja vaknade) men de som är lite tur med måndagar e att vi har samma ämne från klockan tio till två (med lunch) men våran lärare brukar bara vara där mellan tio och halv tolv... så när ja kom dit så hann jag med det ja skulle göra gjort vid tio på en halv timma och sedan skulle ja haft filosofi från tre till tjugo över fyra men vi håller på med en hemtenta just nu så nu e man hemma igen efter denna konstiga dag!!!
pöööss

britney spears<3

har verkligen bara suttit och lyssnat på britney spears låtar:)
så i morgon när ja kommer upp blir de att sätta på spotify och bara maxa med britney låtar!!:)
pöööss

tja

tja sitter hemma hos pappa och bara tar de lungt... har fottat en del av mina skor som ja har hos pappa:) men nu blir de att bara sitta vid datorn (eftersom pappa ville se beck och har typ redan sätt alla x antal gånger) så får väll komma på något att gö på datorn... i morgon e de skola igen :( men snart e de jullov!!!
men bilderna ja har tagit idag kommer nog att komma upp i morgon (om pappa vissar mig hur jag ska få över mina kort från kameran till datorn...



nä nu blir de nog att gö några tidsinställda inlägg:)

pöööss

Söndag

Hello!

Idag så har jag inte gjort så mycket, men jag har åkt till M-berg hitta en tjock tröja och en T-shirt samt ett nytt naglack. Men råcka tappa bort min ena vante på HM så fick köpa ett nytt par :(
Åkte hem och tog några nya kort, har inte orkat fota så mycket vad jag gör men här kommer några bilder jag tog idag.




Skulle se ut som en docka, hehe gick kanske inte så bra ;)




god morgon!

god morgon! under denna helgen har jag verkligen inte orkat att blogga... de var ju tänkt att vi skulle till farmor och farfar idag för att äta julmat med min farbror och hans fru ida... men igår när ja och pappa just var på väg att åka på loppis (pappa satt i bilen och jag var just på väg ur lägenheten så ringde min farbror och sa att dom var på väg och undrade om vi var hos farmor och farfar redan! så de blev att snabbt bytta om och sedan packa ner allt som skulle med. men allt gick bra och efter middagen så åkte ja och pappa till ak för att vara med på glögg provning;) och nu sitter ja hemma hos pappa och skall trycka i mig en alvedon och sedan komma på mer kläder inför nästa helg ;) och sedan kolla om ja ska ha en väska ja har hos pappa elr om ja ska vänta tills på tisdag när ja kommer hem till mamma?:)
pöööss

Lilla Julen Hos Familjen Markström

Hallå i stugan ;)
Idag så firar vi lilljul hemma hos oss. Börja som en vanlig dag men under eftermiddagen åkte vi till stallet för att jag skulle vara med på en jul avslutning, gick rickigt bra när vi red men det var kalt att vänta.


Meningen va att vi skulle vara änglar och rida på ett led två och två i ett program :D

Sen kom vi hem och åt julmat och öppna packet fick några hantal, ett par linser :D en skriv bok och lite annat.
Testade att ha linser och måste säga att det är inget konstigt när dom väll är i. men det är ganska otävkt att sätta i domoch första lisen tog ett bra tag.
Tycker att mina öppon ser helt sjuka ut men är väll inte vana.






Godmorgon

Hej var på gården till runt 1 igår och somna så fort jag kom hem.
Hade jätte roligt där i går kväll i alla fall. Sjkt mycket människor var där och spela och kolla på fotboll, innebandy och spökboll. Själv så satt jag i kioskn under en ganska lång tid igår kväll men det gör inge hade roligt där med. ikväll så blir det julmat med familjen och tidiga julklappar tror jag :)


Kvälls öppet

Hej sitter hemma hos Niclas nu och ska och möta upp agnes om en stund. Sen iväg till skogstorp eftersom att dom har kvälls öppet. Ska väll sitta där och prata med alla till två, får se om jag orkar så länge men ska väll försöka ;) imorgon blir det ridavslutning på eftermiddagen på förmiddagen för jag se vad jag gör :D


Förbesök

Hej va i skolan, jobba in sista lektionen så fick gå hem en timme tidigare.
Åkte till Kumla  biblotek där jag ska praoa nästa vecka för att prata med dom och gå runt och titta, haha jag trodde att man bara kunde vara där det fans böker men det finns ju ett stort kontorsavdelning hehe. Sen hem en kortis till Agnes hon har värsta försylningen men tyckte att hon behövde att socialt liv också ;D Ska snart åka till gården och vara där ikväll.
 Uppdaterar nog inte mer idag men imorgon ses vi då :) herrå


god morgon

god morgon! har nu vart vaken i ca en timma och skall ta bussen om en timma för att åka till skolan för att ha en timmas lektion;) sedan slutar man för idag... efter skolan blir de nog att åka in till stan för att kolla lite på musikhjälpen... och efter de blir de att åka hem till mamma för att hämta lite saker och att sedan gå över till pappa:) nä nu blir de att sätta sig i soffan och kolla lite på musikhjälpen på svt2:)
dagens klädsel blev blåa jeans (som ja nu såg att dom höll på att börjar att gå sönder så ja måste verkligen hitta ett par nya jeans under mellandags rean), svart tröja med lite strass på axlarna;)är typ helt beroende av denna parfymen... gick in på kicks igår och var tvungen att kolla upp hur mycket den stora parfym flaskan kostar.... dock så kommer ja inte ha råd med den just nu men de kan bli att ja och pappa tar en liten tur till tyskland och då kanske ja hittar den på båten till ett bättre pris:)
pöööss 

musikhjälpen!!!

är verkligen helt fast i musikhjälpen! om ni inte vet vad detta är förnågot så är det bara att kolla in på www.svtplay.se och tycka sig in på musikhjälpen;) om ni inte orkar att kolla in detta så handlar det om tre kända personer (ana gina, jason och kodjo) som sitter i en litete glasrum i centrala göteborg och samlar in pengar till radio hjälpen som skickar pengarna så att alla världens flickor skall få gå i skolan... dom gick in i måndags klockan 18:00 och får inte komma ut för än söndag klockan 18:00 och under dom här dagarna får dom ingen riktig mat (utan ersättning) och det skall alltid vara någon av dom här som ska sända i studion så dom får ju inte mycket sömn heller... så jag tycker att ni ska skänka minst 50 kronor och skicka då ett sms med 50/10/200 med en låt du vill höra och med artistens namn och en lite motivering till nr 72999 hoppas att ni skänker pengar till musikhjälpen:)
nä nu blir de att sätta sig i soffan och kolla på glee;)
och snart kommer pappa kommer hem med köttbullar och ja har gjort färdigt makaronerna...
pöööss

Sjukhuset


hello kom hem från skolan nu , var i skolan till elva men åkte in till sjukhuset för att kolla varför jag har börjar andas så tungt. men dom hitta ingen orsak och så länge jag inte har andningsuppehål så var det inge farligt.
Mer idag blir det väll att träna, kommer inte på något mer att skriva så hejdå

14 december

tja har inte orkat blogga något idag eftersom ja har haft buffertdag och ja hade inget prov som jag behövde skriva idag så ja har en helt ledig dag;) så vaknade vid kvart över nio tror jag och sedan satt jag bara hemma och efter de åkte ja in tilol stan för att kolla lite på musikhjälpen och sedan kollat lite butiker i nordstan... och ni som inte vet så bran de i nordstan början av denna veckan och dom butiker som fick sinna varor rökskaddade (stavning) säljer nu ut sina saker på 50% av ordnarie pris;) men ja kom hem med bara ett par örhängen, två drickor och den nya solo tidningen! nä nu ska ja kolla på musikhjälpen och om en stund gå ner till våran brevlåda (elr va man nu ska kalla den) för att tömma den på all j**la reklam som kommer... men ja gillar på ett sätt att få en del reklam eftersom mamma har satt upp en sådan där ''ej reklam tack!'' så får ja ju bara reklam hem till pappa men jaja de e smälar man får ta;)
jo måste säga att ja hittade en klänning inne på bling i nordstan som jag verkligen skulle kunna tänka mig att ha som balklänning;) den kostade bara 699 kronor och såg nästan ut som dom klänningarna jag har hittat på http://www.tidebuy.com/ det ända dårliga som var med denna klänningen var att den var rynkig på ryggen (eftersom den inte har någon dragkjedja) och så hade jag de på min balklänning i nian och nu vill jag ha en klänning som inte e så på ryggen!!! men den var jätte snygg för 699 kronor!!
Pöööss<3


Bränn inte upp något hår och vifta på tårna

Hej är hemma efter en lång dag men en väldigt roligt.
Börja med att åka till skolan tidigt och lussa där på morgonen. När det va Julia Agnes Alexandras och min tur att sjunga, så ramlar Isabella, tjejen bakom mig ner från trappan eftersom att hon har svimmat. Men efter att ha kollat att hon va okej så forsatte allt som vanligt. Sen skynda sig iväg till Jonolander (Kumlas Gymnasium) och lussa där. Även där efter hör man ett duns när Wilma som stog på en bakersta raden svimmar.
Sista stället där vi skulle lussa va kvarngården för dom gamla som bor där. Ingen svimma men yr vart man. Så nu är det klart med lussandet. Själv tyckte jag att det va roligast på Jonolander.
Nu ska jag snart iväg och rida. I helgen är det ju uppvsning men tror inte att vi ska öva på det idag igen.




tja....

tja sitter i skolan och har bara snart en timma kvar  innan indv börjar... sedan har man matt tills klockan e halv sex!!! känner att mitt huvud håller på att explodera!!! men just nu sitter ja och ebba i handels huset och bara kollar runt på datorn;) medan båda två lyssnar på musik hjälpen;) i morgon blir de att skänka minst 200 kronor när jag e inne i stan efter att ha vart i skolan för att göra ett prov (tror jag) men just nu har jag sådan lust att bara att  åka hem för att lägga mig i soffan och bara sova några timmar!!!
hoppas att ni har haft en bra dag;)  efter skolan idag blir de nog att åka hem till pappa för att få i mig i lite mat och sedan sova tror jag men de kommer bli att ja hamnar vid datorn för att kolla på hur de går för kodjo, jasson och gina;) nä nu blir de att kolla runt på lite olika bloggar  och lite på facebook och sedan hoppas ja på att den här timman snart har gått:)

pöööss<3

snart sova!!!

ska om en liten stund sova eftersom ja har en grymt lång dag i morgon!!! men nu blir de att kolla på raw;)
hoppas at ni har haft en bra måndag;)

Dagen före Lucia

Tja dagen börja med att jag åkte till skolan hade matte ochs en Lucia genrep gick bra med det, efter skolan så skulle vi göra kransarna till Lucia imorgon, vart nöjd med mig. Sen var det att skynda sig hem och hinna packa för att ta hand om dom små tjejerna klockan 4 han varit på träning sedan dess. Kom hem nu för att kolla om Lucia linet passa, kanske dumt att göra det dagen före men jaja  ;)
Ska sova nu så att jag orkar vara i skolan halv 8 och lussa för skolan jonolander samt kvarngården :D

Godnatt






hemma

hemma efter att ha haft filosofi lektion och sedan åkt in till stan för att ta en sväng på liseberg med mamma:) och nu har vi kommit hem och har ättit mormors fisksoppa och just nu kollar vi på musikhjälpen:) hade tänkt gå förbi dom i morgon för att kolla lite på dom men kom ju på att jag börjar 08:20 med svenska efter de natur lektion, lunch, någon lekktion i handelshuset och sedan ha håltimma och sedan ha indv mat och slutar halv sex för att sedan ta mig in till stan för att kolla lite på dom för att sedan kolla lite på dom... men msn får väll se hur de blir;)

kvar i skolan...

sitter i skolan och har haft rast sedan klockan elva och nu e de bara en timma kvar tills filosofi lektionen börjar!!! fy fan va bra man kan va;) och ja måste säga att robin som inte änns har indv idag sitter kvar i skolan bara för att göra mig sällskap;)  måste bara att säga att vi e dom ända i våran klass som är kvar för att ha indv (eller jag e ju den ända som ska ha indv av mig och robin) men de kanske kommer några som inte ha vart i skolan nu på morgonen...) efter filosofi lektionen blir de att möta mamma någonstans i stan för att sedan åka till liseberg för att bara ha en grymt trevig kväll;) i morgon börjar man 08:20 och slutar tyvärr 17:30 men på onsdag har vi buffert dag och jag vet inte om ja har något jag skall skriva annars e man helt ledig på onsdag;) hoppas att ni har haft en bra måndag så här lång;)
nä nu ska man vara lite social mot robin;)


svar på fråga?!?:

marie louise bengtsson: borstar? PÄNSLAR. fenan på make up?
SVAR: jag har ju blivit mer intresserad av make-up nu under ett tag här:) därför står det ganska högt upp på min lista:)

tja

tja ligger hemma hos mamma just nu och har precis börjat kolla på harry potter 7 del 2 för typ femtielfte gången... de var ju tänkt att ja och mamma skulle gå över till jennie, veronica och åsa för att hjälpa till med deras pepparkakshus men eftersom jennie nu inte var helt hundra på när dom skulle komma hem så de blir istället ha en lugn kväll med mamma;)hoppas att ni har haft en bra tredje advent?:) ja måste även packa allt som ska med till skolan i morgon och även komma på va ja ka ha på mig för kläder i morgon!!! nä men nu ska man kolla på harry potter och kanske kolla runt lite på internet så att man kanske får lite insperation om va man ska skriva om;)
vill köpa ny navel percing och även kolla runt på va man ska ha för skor på juldagen när mormor och morfars och även rehinolds kompisar kommer till mormor och morfar... även ett par skor ja kan ha på nyår någon som har några förslag?!;)

nä nu ska ja kolla på filmen!!!

Söndag

Hej han inte blogga igår för alla gästerna kom vid 10 får att baka peparkakor, hade jäte roligt :)



Åkte hem till Niclas efter det, och sen hämta jag upp Agnes på kvällen eftersom attt hon skulle sova hos mig.

Idag blir det att åka till Niclas igen för att vara med och fira hans lilebrors födelsedag

10 december

tja just nu hos mamma och kollar lite på från nobelmiddagen orkar verkligen inte göra något mer idag eftersom jag igår var hos ett par kompisar i partille och bakade pepparkakor och lite knäck och lite mer sött saker;) och kom inte hem för änn vid tolv eftersom vi var tvugna och ta lite konstiga vägar eftersom den vägen vi brukar ta var avstängd... sedan lämnade vi av mimmie och sedan körde pappa hem mig... och hemma kollade ja och mamma lite på tv och efter de blev de sängen för idag har ja och mamma först vart och träffat en gammal klass kompis till mamma och en gammal klass kompis till moster anna;) efter de vart de att åka ner till mormor och morfar för att baka pepparkako.. och nu e vi hemma;) så ja måste säga att ja e lite trött på att baka pepparkakor just nu men i morgon blir de att gå över till jennie, veronica och åsa för att hjälpa jennie och åsa med deras pepparkakshus;)

nä nu ska man kolla lite på tv;)

p.s måste säga att kronprinsessan victorias klnning är grymt snygg;)


haha var bara tvungen;) hur tänkte dom med denna klänningen?! och hur mycket skäms victoria över att hon hade på sig den?


Färgning

Hey!
Har inte bloggat så bra dom senaste dagarna men har inte hunnit.
Idag så skulle Agnes och Julia färga mitt hår till något sånär guldblont, med det gick inte så det vart att köpa ny färg som mamma färga senarepå kvällen, gick lite fram och tillbaka men sluta med att nu är ljusbrunet ;)
Färgen är sjukt lik min mammas fast något mindre rött.



Imorgon blir det pappakaksbak redan vid   10 ska försöka hinna ta lite bilder som jag kan lägga upp.


klänningar;)

har kollat runt lite på en sida som heter: http://www.tidebuy.com/ och har ju hittat lite klänningar här:)
här är några av dom:  min favorit:) denna klänningen ligger på 128 dollar=900 svenska kronor  denna klänningen ligger på en hedrad andra plats och den kostar 94,79 dollar= 670 svenska kronor denna klänningen hittade jag nu när jag kollade runt idag;) denna kostar 90,79 dollar= 640 svenska kronor Denna klänningen är också med om att tävla om att bli min balklänning nu i trean (ja jag vet att de e långt kvar men ja vill vara förbered;p)
jaja jag vet alla dom här klänningarna är blåa men jag älskar verkligen dom här blåa klänningarna;)
nä nu ska vi ha svenska lektion och efter denna lektionen slutar vi för idag:)


god morgon

god morgon skall strax äta frukost... äntligen e de fredag!!! hoppas att ni har massor av grymt bra planer för denna helgen;) själv händer de ju en del saker:) nä nu blir de att gå upp och äta frukost och sedan blir de att gå in i våran klädgaderob för att kolla upp vad som ska bli dagens klädsel:) och efter de blir de att fixa dagens make-up och sedan blir de att bara sätta sig i soffan och bara ta de lungt eftersom ja inte börjar skolan för än klockan halv tio:) och sedan slutar man halv två och ska då ta mig in till stan för att besöka blod givare stället (kom inte på va de hette;P) för att ge lite blod och efter de blir de att ta nästa 18 elr 19 bussen hem till pappa för att bara ta de lungt innan pappa kommer hem för att sedan åka till partille för att vara hemma hos anna, calle, alina oc erik för att baka pepparkakor;) sedan kör nog pappa hem mig till mamma;) men jaja;)

å va ja e sugen på att köpa en hel låda med aloe vera drycken eller kanske att skaffa en kaffe maskin;)

nä nu blir de frukost time:)

8 december

tja sitter hemma hos mamma och kollar på tina på fyran och skall om bara en liten stund gå och lägga mig;) har hunnit med allt ja skulle göra idag (på något sätt) efter skolan idag blev de ett besök på swedbank efter de blev de att åka hem till pappa för att hämta limpistol och min frack som ja hittade på loppis för ett tag sedan :) blev även att ta med min juldags/nyårs/studentfest klänning som hängde under fracken;) men när ja började med pepparkaks huset så gick allt typ fel!!! så när hela hade gått sönder så skulle ja ta en liten bit tårta men när jag just hade tagit ut tårtan så tappade jag den!!!! efter de blev de att möta mamma, äsa och veronica på hjalmars grill (alla som bor i backa vet va för ställe jag menar;P) sedan gick vi hem till åsa och veroinca för att äta sedan kom jennie hem så mamma och ja gick hem vid halv åtta och efter de har vi bara tagit de lungt och kommit på va man ska ha för kläder till skolan i morgon och va man ska ha på sig på lördag (då vi ska hem till mormor och morfar för att träffa släkt och baka pepparkakor med alla) och på söndag kan de bli att ja går över till jennie för att hjälpa henne och åsa med deras pepparkaks hus (deras familj har pepparkaks tävling;P) och efter jennie hörde hur mina planer var på mitt hus idag så frågade hon om ja ville hjälpa henne och hennes yngsta dotter på söndag (skall bara dekorera)

nä nu har mamma gått från vardagsrummet så nu kan ja får sätta på dvd och kolla lite på rena rama rolf och sedan sova ett par timmar:)


god natt...

god natt (har vart grymt trött de senaste så behöver sova för den långa skoldagen i morgon;) efter skolan i morgon blir de att åka till banken och sedan åka via coop elr hemköp för att köpa glasyr och lite mer grejer... efter de blir de att åka hem till pappa för att fixa med mitt pepparkakshus (som ja ska limma ihop med riktigt lim;) eftersom ja inte känner för att äta upp detta hus;) men detta kommer mer om i morgon:) hoppas att ni har haft en bra onsdag och en bra veckan:)
 god natt


Match

Kom nyss hem efter att ha varit i skogstrop, träna i Multek men efter det så åkte jag med Magnus Bella Julia Nea Evelina och Lars till skogstorp och titta på P69 ornas match, dom vann med 4-3.




Ja men ska nog sova nu, ska vara i skolan 7

Godnatt :*


Lunchkonsert

Idag har det varit en full dag, först tandläkaren och fixa det, sen till skolan och fik eda på där att några ur våran klass skulle spela på en lunchkonsert i skolan så det va bara att börja öva. Spela upp två gånger. Sen var det evelrådsmötet och sen Lucia övning. Ska ha en till imorgon. Efter skolan va det att gå ut i skogen och leta efter lingonris med agnes, hitta bara lite men jaja. Nu ska jag snart åka bort till Mutek där vi ska ha våran träning idag.



7 december

tja ligger hemma hos mamma och kollar på rena rama rolf innan mamma kommer hem för att hämta mig för att vi ska åka och handla lite grejer och efter de blir de att komma hem till mamma och bara vara där en liten stund till för att sedan åka till drillen vid sju tiden och sedan kommer mamma och hämtar mig vid åtta igen... skall nog väll försöka komma på va ja ska ha på mig i morgon till skolan har ju verkligen en grymt lång dag börjar 08:20 med internationel mat (prov) ocj efter det blir de att ha mafö c en timma och efter de slutar ja för den dagen;) efter skolan blir de att åka in till stan för att gå till banken och fixa mitt kort ( eftersom mitt kort är ett ungdomskort och nu ska ja gö de till ett vanligt kort. så att ja ska kunna överföra från mitt konto till andra människors konton. kommer även få en dossa (stavning) kommer ju tappa bort den fort som fan!!!)


 

Tandläkare

Ska snart åka iväg till tandläkaren för att spänna tandstälningen :( sen till skolan så kommer nog att missa en del av slöjden (inget att klaga på)  efter skolan så är det träning fast det är i multek vet inte om jag ska dit, får se sen.
Lucia övning och Elevrådsmöte i skolan sen också så blir nog inte så mycket av Elevensval ;)
Dagens outfit


Svarta jeans och en vit stickas tröja


kom på en sak till;)

kom på en sak till som jag önskar mig i julklapp:)

skulle bli så gladd om jag hade fått en låda med aloe vera drycken!!! haha när ja sa detta till mamma så kollade hon på mig som jag var helt konstig i huvudet!;) men ja måste verkligen sägga att de e en av mina favorit drycker nu för tiden;)
nä nu blir de att kolla de sista på värsta pojkväns akademin och sedan blir de att sova börjar ju klockan 08:20 i morgon med filosofi lektion efter de har man håltimma innan natur lektionen är och efter de har vi idrotts lektion och efter de slutar ja för dagen:)
nej nu kom ja ju på att hela klassen skall ha natur lektion klockan 09:55 eftersom vi ska ha prov med våra lärareelever (elr hur man nu ska säga) så de blir att ha håltimman efter man e färdig med provet tills idrotten börjar 11:40 och sedan slutar 12:55 ;)
god natt:) 


önskelista;)

kommit på va som finns på min önskelista;)
                                                             Okej tror att de syns att ja önskar mig ett make up set med borstar         

okej de e inte så att ja önskar mig allt som är med är... men de e lite olika exempel;)
de e ju inte så att jag önskar mig alla dom smink borst seten (stavning) och ja önskar ju mig inte alla klockor utan bara en men de ja ville vissa var hur modelen jag önskar mig ser ut:)
1) make up verktyg set
2) plånbok
3) öggonskugga palet (stavning)
4) necessärer
5) dkny be delicious (grön)
6) nagellack
7) make up väska (så att ja kan ta med mitt smink från mamma till pappa och från pappa till mamma)
8) pengar
9) klocka
10) epillator
nä nu ska ja kolla på kär och galen en liten stund sedan blir de dags att hoppa in i en dusch och sedan kolla på värsta pojkväns akademin;) sedan blir de nog sängen;)


tja

tja sitter hemma hos mamma... och håller på med min nya dator!!! mamma var på expert i lördags och på den expert så sålde dom ut grejer eftersom dom skulle stänga den butiken... så mamma kom hem med två nya bärbara datorer...;) så just nu sitter ja hemma hos mamma och kollar lite på tv och skall om en liten stund bestämma mig om vad jag ska ha på mig i klädels väg i morgon;) hoppas att ni har haft en bra tisdag och att det blir en bra kväll också:) jo höll på att glöma säga att ja och mamma var på ikea idag efter jobbet för att kolla hur deras julbord skulle vara i år:) men nu e vi hemma igen:)


Sovmorgon

Godmorgon!
Har sovmorgon en stund idag men ska väll åka till skolan om en halvtimme.
Igår så var jag på träning kändes skönt men efter halvaträningen när vi börja spela match så gick det inte, foten är inte läkt en och jag får vänta några dagar till. Men idag blir det först skolan

Träning

Väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan göra mat, hehe jag orkar inte göra den själv ;)
Ska sen om en stund iväg på träningen har saknat det så MYCKET är supper taggad.
Fick tillbaka SO proven idag och gjorde ett till Enelska prov.
Imorgon så har man fått sovmorgon så skönt :D
Går till tio i tre och sen är det stallet på eftermiddagen, bara två gånger kvar nu tills uppvisningen så får öva ordentligt.

Nej kommer inte på något mer att skriva och ska gå och packa nu så herrå :)


god morgon

god morgon... skall om en stund gå ner till bussen för att åka in till stan för att handla lite sötsaker;) eftersom de e en lång dag idag!!! slutar ju inte för än klockan e 16:20 börjar ju skolan klockan 10:00 så har ju lite sovmorgon:)
dagens klädsel blev blåa jeans, rosa tröja och brunna skor... hoppas att de inte e is på vägen så att ja slår mig förjäves (stavning)
hoppas att ni får en bra måndag!
bara 19 dagar kvar!!!

min helg

mig helg har de hänt ganska mycket saker... i fredags skulle ja och pappa åkt till en kompis men pappa orkade inte eftersom han var tvungen att jobba över! i lördags var ja en stund på loppis och hittade en frack!!! som verkligen passar mig också:) sedan åkte ja och pappa till lidl för att handla lite inför tacos som vi skulle lagga till senare!!! så de blev tacos igår kväll... idag blev  de en gånska långsam start sedan åkte ja och pappa till laila för att fixa med lite saker.... efter de besökte ja och pappa farmor och farfar för att få oss lite middag!;) óch nu för typ tre timmar sedan kom vi hem... och just nu sitter ja vid datorn bara för att inte tänka på att ja e grymt soker sugen!!!! och vi har typ bara lite popcorn och lite natcho chips (stavning)
snart blir de fan sängen för min del!!! i morgon e de dags för skolan (börjar ju dock inte för änns klockan 10:00)

hoppas att ni har haft en bra helg!!!

Händig tjej ;)

Skulle ju ha en familje kväll, men det vart en snickar kväll. Mamma kom på at hon hade köpt en julklapp till mig och sen glömt bort det och köpt en ny så fick det hon hade köpt först, det va en byro, så mamma och jag satt oss ner och satt ihop den.
Vart riktig bra till slut haha vem kunde ana att jag kunne sätt ihop en IKEA möbel, okej det kanske inte  är så svårt... :( men jaja nöjd var jag iaf




Jul handlat

Idag så har jag plockat lingonris i skogen, så nu kan det få börja snöa :)
och sen så har jag varit på M-berg och köpte prisent till Arvid och Niclas, vart också en till ett Julklapps bytte, hehe tyckte jag var riktigt fyndig ;)
Hitta en tröja till Juldagen också :D så nu är alla julklappar och jul kläder köpte puhh..

ikväll blir det en myskväll med familjen så tror inte att jag uppdaterar mer idag.



Lördag

Haha ni kan aldrig gissa vart jag vakna idag. Vakna och såg att jag låg i datarummet, kom på sen att jag hade tittat på en film igår, så måste ha somnat under filmen ;) jaja sånt händer
Igår så va jag vid säbylund med Joel Kim Viktor och Niclas men det va klat så vi åkte väll hem efter någon timme. Jag och Niclas åkte hem och laga mat, hehe fast jag laga inte så mycket av maten :P sen så titta vi på idol.
Idag så blir det att plocka lingonris när det blir ljusare och köpa resten av julklapparna


god morgon;)

god morgon;) efter att ha jobbat till klockan elva igår sedan blev de mcdolnas (stavning) eftersom ja och pappa inte hade ättit på hela dagen., när vi kom hem så var de ju bara dags att gå och lägga sig;) och nu e de fredag!!! och skolan börjar 09:30 (tror jag) men vad är det med bloggen just nu kommer ju inte åt att kolla på den?!?! står bara att de har uppståt (stavning) ett problem...? nä efter skolan idag blir de att gå av vid lillla bommen för att gå och kolla om _________ har någon tid för mig och hur mycket de skulle kosta;)
dagens klädsel blev blåa jeans, svart tröja och vita knyttskor;)

nu blir de snart att kolla på american next top model;)


Gården

Har haft engesla nationelaprov idag fatta nog inte fören jag satt där hur svårt det va men tror att det gick ganska bra, ska ju inte gör det rikiga fören om ett år ;)
Efter skolan så åkte jag hem till niclas, men var bara där en kort stund innan jag åkte med till M-berg. Efter det så åkte vi till gården, var där till halv nio men ska nog lägga mig och sova nu orkar inte vara uppe så länge till.
Imorgon blir det att åka till Säbylund med Niclas Joel och Kim, kommer nog bara sitta med Joel och prata.
Ne nu orkar jag inte skriva mer, godnatt

Föresten Supper snygg klänning Emma kanske dags för mig att kolla efter en ljud klänning/ klädder också.




julklänning/nyårsklänning/studentfestklänning

hittade en klänning på ginatrico som jag blev helt förälskad i:)!!!

plus lite saker som blev inköpt på pressbyrån eftersom de var en stund kvar innan bussen skulle komma;)

snart kommer pappa för att hämta mig eftersom ja ska va och jobba i alum nu i eftermiddag... hoppas att ni har en bra torsdag;)

RSS 2.0